Vandscooter-kursus
Instagram

Vandscooterkursus

Ønsker du at tilegne dig øgede færdigheder i brugen af vandscooter, for at du er bedre rustet til at føre en vandscooter. Så kan vi sammen tilrettelægge et vandscooterkursus for dig, din klub, sejlskole eller lign. Et typisk kursus tager ca. 4 timer, hvorefter der kan blive afholdt en vandscooterprøve. For at vi kan afholde et vandscooterkursus, skal der være minimum 3 deltagere. Udfyld formularen herunder. Vi vil derefter kontakte dig omkring afholdelse af vandscooterkursuset, så vi i fællesskab kan finde en dato der kan passe dig.

 

Ved at tage et vandscooterkursus gennem Board:Up North*, vil du bl.a. lærer at håndtere vandscooteren i forskellige situationer, samt adfærd og tilgang til sikker færden på vandet, for at vi kan undgå farlige situationer og ulykker. Det er vigtigt at du har forståelsen for korrekt brug af vandscooteren, samt har en god, sikker adfærd på havet, for at din og andres sikkerhed er sikret. Kurset afsluttes med afholdelse af en vandscooterprøve.


Kursusdeltageren skal være fyldt 16 år ved afholdelse af vandscooterkursus.


Hvis du ønsker et specielt kursus for din klub, sejlskole eller lign. eller ønskes kurset afholdt andet sted end København, Odense og Aarhus bedes du kontakte os her.


Jeg har et gyldigt speedbådscertifikat:

Prisen for vandscooterkursus er 1.950 kr. pr. person, hvis du stiller med din egen vandscooter (forsikringspapirer skal medbringes på vandscooteren). Prisen inkludere undervisningen, udlægger bane til prøven etc., finder censor, samt stiller med følgebåd. For selve prøveafholdelsen kommer der et prøvegebyr på 550 kr. pr. prøvedeltager. Hvis du ønsker at leje vandscooter til vandscooterkursus, vil der blive pålagt et gebyr for dette.Jeg har ikke et gyldigt speedbådscertifikat:

Prisen for vandscooterkursus er 2.950 kr. pr. person, hvis du stiller med din egen vandscooter (forsikringspapirer skal medbringes på vandscooteren). Prisen inkludere undervisningen, udlægger bane til prøven etc., finder censor, samt stiller med følgebåd. For selve prøveafholdelsen kommer der et prøvegebyr på 550 kr. pr. prøvedeltager. Hvis du ønsker at leje vandscooter til vandscooterprøven, vil der blive pålagt et gebyr for dette.


*Vandscooterkursuset bliver arrangeret af Board:Up North, men bliver afviklet af Presence CPH.


Læs om kursus sikkerhed her.


Udfyld kontaktformular ved interesse for vandscooterkursus

Efter modtagelsen af din hendvendelse, retter vi kontakt til dig for at få aftalt det praktiske omkring afholdelsen af vandscooterkurset, samt modtage din endelige registrering.


Prøvekrav og kursusbeskrivelse fremsendes efter endelig registrering.


Læs vores vilkår for brugeroprettelse (herunder GDPR) før du registere dig.


 
 
 
 
 
 
Accepter
 


Board:Up North I/S / H.P. Ørums Gade 14 / 2100 København Ø

CVR-nr. DK36306556 / Tlf. +4561404241 / Mail: info@boardupnorth.com