Vandscooterkursus
Instagram

Vandscooterkursus

Ønsker du at tilegne dig øgede færdigheder i brugen af vandscooter, for at du er bedre rustet til at føre en vandscooter. Så kan vi sammen tilrettelægge et vandscooterkursus for dig, din klub, sejlskole eller lign. Et typisk kursus tager ca. 4 timer, hvorefter der kan blive afholdt en vandscooterprøve. For at vi kan afholde et vandscooterkursus, skal der være minimum 3 deltagere. Udfyld formularen herunder. Vi vil derefter kontakte dig omkring afholdelse af vandscooterkursuset, så vi i fællesskab kan finde en dato der kan passe dig.

 

Ved at tage et vandscooterkursus gennem Board:Up North, vil du bl.a. lærer at håndtere vandscooteren i forskellige situationer, samt adfærd og tilgang til sikker færden på vandet, for at vi kan undgå farlige situationer og ulykker. Det er vigtigt at du har forståelsen for korrekt brug af vandscooteren, samt har en god, sikker adfærd på havet, for at din og andres sikkerhed er sikret. Kurset afsluttes med afholdelse af en vandscooterprøve.

 

Kursusdeltageren skal være fyldt 16 år ved afholdelse af vandscooterkursus.

 

Hvis du ønsker et specielt kursus for din klub, sejlskole eller lign. eller ønskes kurset afholdt andet sted end København, Odense og Aarhus bedes du kontakte os her.

 

Jeg har et gyldigt speedbådscertifikat:

Prisen for vandscooterkursus er 2.299 kr. pr. person. Prisen inkludere undervisningen mv., Board:Up North stiller vandscooter til rådighed, godkendte veste, samt afholder udgift til brændstof. For selve prøveafholdelsen kommer der et prøvegebyr på 700 kr. pr. prøvedeltager. Hvis du ønsker at medbringe din egen vandscooter, er dette en mulighed. Prisen er den samme. Forsikringspapirer skal medbringes på vandscooteren.

 

Jeg har ikke et gyldigt speedbådscertifikat:

Prisen for vandscooterkursus er 3.299 kr. pr. person. Prisen inkludere undervisningen mv., Board:Up North stiller vandscooter til rådighed, godkendte veste, samt afholder udgift til brændstof. For selve prøveafholdelsen kommer der et prøvegebyr på 700 kr. pr. prøvedeltager. Hvis du ønsker at medbringe din egen vandscooter, er dette en mulighed. Prisen er den samme. Forsikringspapirer skal medbringes på vandscooteren.

 

Registrering af deltagelse på vandscooterkursus

Det er prøvedeltagerens eget ansvar, at alle de indtastede informationer er korrekte. Informationerne anvendes til registrering ved Søfartsstyrelsen, samt på det endelige bevis.

 

Læs om kursus sikkerhed her.

 

Prøvekrav og kursusbeskrivelse fremsendes efter registrering.

 

Læs vores vilkår for brugeroprettelse (herunder GDPR) før du registere dig.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accepter
 

 

Board:Up North I/S / H.P. Ørums Gade 14 / 2100 København Ø

CVR-nr. DK36306556 / Tlf. +4561404241 / Mail: info@boardupnorth.com