Vandscooterprøve
Instagram

Vandscooterprøve

Hvis du ønsker at erhverve dig et vandscooterbevis, og du allerede har gennemgået et kursus eller har erfaring med sejlads. Skal du udfylde formularen herunder. Vi vil derefter kontakte dig omkring afholdelse af vandscooterprøven, så vi i fællesskab kan finde en dato der kan passe dig. Hvis I er en gruppe, der ønsker at tage vandscooterprøven sammen, skal I, i feltet i formularen anfører navnet på de andre i gruppen. Samtlige deltagere I gruppen skal registrere sig via formularen.

 

Prøveaflæggeren skal være fyldt 16 år ved afholdelse af vandscooterprøven.

 

Prisen for vandscooterprøven er 1.999 kr., hvis du stiller med din egen vandscooter (forsikringspapirer skal medbringes på vandscooteren). Board:Up North udlægger bane etc., finder censor, samt stiller med følgebåd. For prøveafholdelsen pålægges et prøvegebyr på 700 kr. pr. prøvedeltager. Ved to eller færre vil der blive opkrævet et ekstra gebyr på 200 kr. pr. prøvedeltager. Hvis du ønsker at leje vandscooter til vandscooterprøven, vil der blive pålagt et gebyr for dette.

 

Registrering for vandscooterprøve

Det er prøvedeltagerens eget ansvar, at alle de indtastede informationer er korrekte. Informationerne anvendes til registrering ved Søfartsstyrelsen, samt på det endelige bevis.

 

Læs om kursus sikkerhed her.

 

Prøvekrav fremsendes efter registrering.

 

Læs vores vilkår for brugeroprettelse (herunder GDPR) før du registere dig.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accepter
 

 

Board:Up North I/S / H.P. Ørums Gade 14 / 2100 København Ø

CVR-nr. DK36306556 / Tlf. +4561404241 / Mail: info@boardupnorth.com