Vandscooterprøve
Instagram

Vandscooterprøve

Hvis du ønsker at erhverve dig et vandscooterbevis, og du allerede har gennemgået et kursus eller har erfaring med sejlads. Skal du udfylde formularen herunder. Vi vil derefter kontakte dig omkring afholdelse af vandscooterprøven, så vi i fællesskab kan finde en dato der kan passe dig. Hvis I er en gruppe, der ønsker at tage vandscooterprøven sammen, skal I, i feltet i formularen anfører navnet på de andre i gruppen. Samtlige deltagere I gruppen skal registrere sig via formularen.


Prøveaflæggeren skal være fyldt 16 år ved afholdelse af vandscooterprøven.

 

Prisen for vandscooterprøven er 1.450 kr., hvis du stiller med din egen vandscooter (forsikringspapirer skal medbringes på vandscooteren). Board:Up North udlægger bane etc., finder censor, samt stiller med følgebåd. For prøveafholdelsen pålægges et prøvegebyr på 550 kr. pr. prøvedeltager. Ved to eller færre kan der blive opkrævet et ekstra gebyr på 200 kr. pr. prøvedeltager. Hvis du ønsker at leje vandscooter til vandscooterprøven, vil der blive pålagt et gebyr for dette.


Læs om kursus sikkerhed her.


Udfyld kontaktformular ved interesse for vandscooterprøve

Efter modtagelsen af din hendvendelse, retter vi kontakt til dig for at få aftalt det praktiske omkring afholdelsen af vandscooterprøven, samt modtage din endelige registrering.


Prøvekrav fremsendes efter endelig registrering.


Læs vores vilkår for brugeroprettelse (herunder GDPR) før du registere dig.


 
 
 
 
 
 
Accepter
 


Board:Up North I/S / H.P. Ørums Gade 14 / 2100 København Ø

CVR-nr. DK36306556 / Tlf. +4561404241 / Mail: info@boardupnorth.com